Complete renovatie villa Poland Bouw

Verbouwen

Of het nu een erker is, een garage of een extra verdieping op uw huis: voor elke aanbouw of verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. Met onze vakmensen hebben we jaren ervaring met elke uitdaging in en om het huis. Wij helpen graag met advies en oplossingen. Wij zijn toegankelijk en rechtdoorzee. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent welkom bij ons voor een gesprek of een vrijblijvende offerte!

Strakke aanbouw Bergen

Van oude schuur tot eigentijdse, modieuze aanbouw. Deze verbouwing voerden we in 2018 uit in Bergen. De strak ingerichte aanbouw wordt gebruikt als kantoor. Het glas en de schuifpui maken dat de tuin optimaal wordt benut.

Totale renovatie woonhuis Bergen

Van dit woonhuis in Bergen is in 2017 alleen de basis blijven staan. Het pand is van binnen en buiten volledig gerenoveerd, met oog voor detail.

Het creëren van een innovatief kantoorpand

Dit bedrijf in Alkmaar wilde in 2017 een innovatief kantoorpand – en dat is het geworden. Een modieuze werkplek, met creatieve oplossingen. Eyecatcher: de bowlingbaan tussen de bureaus.

Gaaf Penthouse in hartje Alkmaar

Een schitterend dakhuis op Kaaspakhuis Houttil in Alkmaar. Het smaakvol verbouwde penthouse geeft de bewoners uitzicht over heel Alkmaar.

Totaal verbouwing hoekwoning Alkmaar

Van seniorenwoning tot luxueus woonhuis met een eigentijdse uitstraling. Deze hoekwoning in Alkmaar biedt na verbouwing voldoende ruimte voor een gezin. De stalen pui is gemaakt door Special Metals (Alkmaar).

Verbouwing naar showroom Oostzaan

Een luxe showroom met de juiste sfeer voor deze zakelijke opdrachtgever. Deze bedrijfsruimte in Zaandam heeft ook een kantoorfunctie.