Poland bouwt, ontzorgt en realiseert!

Poland Bouw BV is een toonaangevend aannemersbedrijf in Alkmaar, gespecialiseerd in aanbouw, verbouw, renovatie en nieuwbouw. Wij zijn betrokken, deskundig en no-nonsense. Wij luisteren écht naar wat u wilt, bieden flexibele oplossingen en hebben oog voor detail.

Ervaring is onze kracht! Eigenaar Nico Poland begon in 2006 Aannemersbedrijf Walters & Poland met zijn toenmalige compagnon. Hun wegen scheidden in 2013. Nico zorgde in de jaren van economische crisis voor een stabiele groei van het bedrijf, met opdrachten in de Kop van Noord-Holland en Amsterdam.

Vanaf medio 2018 dragen wij de naam Poland Bouw BV. Ook hebben we dit jaar een nieuw bedrijfspand gerealiseerd. Wij zijn te vinden aan Edisonweg 11 in Alkmaar.

Wij werken samen met de beste vakmensen, voornamelijk uit Alkmaar en omgeving. Poland Bouw ziet zichzelf dan ook als échte Alkmaarse aannemer. Wij zijn geregistreerd als Erkend leerbedrijf, Woningborg-gecertificeerd en aangesloten bij Bouwend Nederland.

Heeft u plannen voor bouw of verbouw? Neem vooral contact met ons op, of kom langs! Samen met u maken we een plan en/of stellen we een vrijblijvende offerte op. Wij kunnen uit handen nemen wat u wilt, van het tekenwerk tot de bouwvergunning en de planning.

De keuze voor Poland Bouw betekent dat u één aanspreekpunt heeft voor uw project. We zijn het hele proces transparant in wat we doen en zetten kwaliteit voorop.

Nico Poland directeur
Nico Poland

Eigenaar Poland Bouw B.V.

Trots op ons team!

Leander-financiële-administratie
Leander

Financiële administratie

Manon

Assistent projectleider

Thijs Planning en calculatie
Thijs

Projectleider

Bart Elstgeest
Bart

Projectleider

Erik

Uitvoerder

Rob chef werkplaats
Rob

Chef werkplaats

Marvin timmerman
Marvin

Timmerman

Stef Timmerman
Stef

Timmerman

Huub meewerkend uitvoerder
Huub

Uitvoerder - timmerman

Niels timmerman
Niels

Timmerman

Piotr Pernal
Piotr

Timmerman

Stefan timmerman
Stefan

Timmerman

Matthias-timmerman
Matthias

Timmerman

Robert-Jan-Benning
Robert-Jan

Timmerman

Tom timmerman
Tom

Timmerman

Frank

Timmerman

Nieuw Personeel
Nieuw Personeel

Kom jij ons team versterken?

Hans timmerman
Hans

Timmerman

Nieuw Personeel
Nieuw Personeel

Kom jij ons team versterken?