Appartementen in oud schoolgebouw Alkmaar

Projecten

Wij hebben voor zowel particulieren als zakelijke investeerders verschillende projecten ontwikkeld, begeleid en gebouwd. We maken gebruik van de nieuwste technieken in de bouw en werken samen met vertrouwde onderaannemers, vooral uit Alkmaar. Ervaring met omvangrijke projecten is onze kracht. Wij houden het overzicht en kunnen u uit handen nemen wat u wilt. Neem eens contact met ons op voor een gesprek of vrijblijvende offerte.

Voormalig pakhuis getransformeerd naar zes appartementen en
twee penthouses

Een echt Alkmaars project in 2017: de herinrichting van een voormalig kaaspakhuis, te beginnen met asbestsanering. Nu is het pand als nieuw, met twee penthouses met dakterras, zes appartementen en horeca op de begane grond.

Oud schoolgebouw verbouwd naar 20 appartementen

Dit oude schoolgebouw in Alkmaar is in 2017 van top tot teen gerenoveerd. Waar ooit leerlingen door de gangen liepen, zijn nu twintig appartementen, met elk een eigen berging.

Van oud bankgebouw naar exclusieve kledingwinkel

In de binnenstad van Alkmaar veranderden we in 2012 een voormalig bankgebouw in een exclusieve kledingwinkel. Alles is vernieuwd, van de gevlinderde betonvloer tot de gedetailleerde inrichting.