Nieuwbouw | Duurzaam Tuinhuis

Nieuwbouw

Voor de meeste mensen is de keuze voor nieuwbouw waarschijnlijk een eenmalige. U wilt jaren van het resultaat genieten. Wij helpen u graag van begin tot eind. Met een kennismakingsgesprek, het meedenken naar oplossingen, het juiste advies en begeleiding bij belangrijke beslissingen. Wij zorgen voor een goede voorbereiding, nauw contact in het bouwteam en stellen hoge kwaliteitsnormen. Zodat u met vertrouwen kunt uitkijken naar uw nieuwbouw op maat. Neem eens contact met ons op voor een brainstormsessie of vrijblijvende offerte.

Volledig Bedrijfspand gerealiseerd aan de Edisonweg 11 te Alkmaar

Medio 2018 zijn we verhuisd naar het zelf ontwikkelde en gebouwde bedrijfspand aan de Edisonweg in Alkmaar (460 vierkante meter). Met een bedrijfshal, werkplaatsen en kantoorruimtes zijn we klaar voor de toekomst!

Nieuw- en verbouw woning hartje centrum Bergen

Een luxueuze boerderijwoning met een loft in de tuin. Die realiseerden we  in 2017 in Bergen. Het woonhuis en de als kantoor gebruikte aanbouw staan met een sluis met elkaar in verbinding.

Duurzaam Tuinhuis

Dit bijzondere tuinhuis bouwden we in 2017 in Castricum. De deels in duingrond gelegen woning past in de omgeving en is duurzaam in materiaal en gebruik.